Lyxiga hotell i Europa

En natt på hotell kan vara alldeles underbar. Att stiga in i ett fint rum, som är rent och precis i den stil som man vill ha det, för att därefter gå och lägga sig i nystrukna lakan och vakna upp utvilad. Men man kan också åka på en riktig flopp och sova en natt på ett hotell som är dyrt men riktigt dåligt. Vissa hotell kan du boka via internetsidor som Booking.com, eller Hotels.com. Hotellen är lyxiga och kan kosta en del, därför kan du kolla om du kan delbetala via tjänster som Capcito eller bokningssajter.

Nedan finner du en liten guide över några av de bästa hotellen runt om i Europa.

Castillo di Casole – A Timbers Resort, Italien

Hotellet Castillo di Casole, A Timbers Resort, ligger i Casole d’Elsa i Italien. Detta hotell är ett av de största som finns runt om i landet. Här kan du bo som i en italiensk dröm, omgiven av vinodlingar och vacker natur. Ät frukost med utsikt över italienska miljöer eller bada i hotellets infinitypool där du kan spana ut över naturen.

Rosewood Castiglion del Bosco, Italien

Ett annat mycket populärt hotell som också ligger i Italien är hotellet Rosewood Castiglion del Bosco. Hotellet ligger i Montalcino i Italien, som likt området Casole d’Elsa också är ett område fullt av vinodlingar. Det finns 23 olika sviter för besökarna, samt elva lyxvillor. Därutöver finns det även ett spa, en privat golfbana samt en privat vinodling.

Mont Cervin Palace, Schweiz

I den lyxiga orten Zermatt i Schweiz ligger det mycket välbesökta hotellet Mount Cervin Palace. Här kan du åka skidor under alla årets årstider och under sommaren kan du även vandra eller cykla. Området är vackert och från hotellet har du utsikt över berg och dalar. Perfekt för den som vill lugna ner kroppen med vackra miljöer och finner nöje i en aktiv semester.

Ballyfin, Irland

I County Laois i Irland ligger hotellet Ballyfin. Det är ett hotell som huserar i ett anrikt gammalt hus, som verkligen ser ut som ett irländskt slott från en svunnen tid. Hotellet har även en konstsamling som är unik. Hit ska du definitiv åka om du uppskattar konst, arkitektur, historia och vackra miljöer.

Four Seasons Hotel Gresham Palace, Ungern

I Ungerns huvudstad Budapest finns hotellet Four Seasons Hotel Gresham Palace. Four Seasons är en exklusiv hotellkedja som har etablerat sig i 43 länder. Hit ska du åka om du vill vara säker på att få minutiös och perfekt service! Hotellet i Budapest har olika sorters rum, bland annat finns det rum som har balkonger med panoramautsikt över staden. Inte helt fel att vakna upp till den utsikten!

Hotell 41, England

London i England har såklart många fina hotell i världsklass. Ett av dessa är Hotell 41. Hotellet har vunnit flera internationella priser. Hotellet har en häftig och klassisk inredning och service i högsta klass. Ett perfekt andrum för den som spenderat en heldag i hektiska London.