Hyr in dig på ett kontorshotell

Oavsett om du arbetar som konsult eller frilans, har ett mindre företag eller bara behöver tillgång till ett eget kontor med bekväma faciliteter kan ett kontorshotell vara lösningen för dig. Det fungerar precis som ett hotell, men istället för att övernatta där spenderar du dina arbetsdagar där med tillgång till ett kontor.

På helio.se kan du boka kontorshotell i Malmö eller den stad som passar dig bäst. På Helio K6 i Malmö kan du antingen hyra ett större eller mindre kontor med plats för 1-10 personer eller hyra ett skrivbord med dator i ett delat rum tillsammans med andra. Som medlem får du tillgång till en rad olika förmåner som till exempel tillgång till kontoret dygnet runt, regelbunden städning, kök och pentry, posthantering, skrivare, gym, wifi och mycket annat.
Kontorshotellet i Malmö är dessutom bemannat varje dag mellan 08.00 och 18.00.

Det finns flera fördelar med att hyra ett kontor på ett kontorshotell. Som företagare med många anställda som väljer att arbeta hemifrån kan ett kontorshotell vara en del av lösningen och till och med bättre för ekonomin än stora och kostsamma lokaler som ingen vistas i varje dag. Med hjälp av ett kontorshotell med en billigare medlemsavgift kan både frilansaren, den lilla firman och det stora företaget hyra in sig efter behov.